8.4.2013

Jauhelihakastike, bataattipasta & kukkakaalimuusi

Ainekset: 
- 800g Laadukasta naudan paistijauhelihaa 
- 1 Bataatti 
- 1 Kukkakaali 
- 3 Tomaattia 
- 1 Sipuli 
- 1 Kokonainen valkosipuli 
- Tuoretta chiliä oman maun mukaan (esim. puolikas jalapeno) 
- Tomaattimehua 
- Mausteet 

Valmistus: 

Bataattipasta: 
 Kuori bataatti. 
Leikkaa mieluisan levyisiä siivuja veitsellä. 
Jatka leikkaamalla ohuita siivuja omavalintaisella tyylillä, itse olen huomannut juustohöylän sopivaksi apuvälineeksi. 
Höyrytä lävikössä kunnes tuntuma on hyvä, mausta mielesi mukaan.  

Kukkakaalimuusi: 
Pienistä kukkakaali. Höyrytä lävikössä kunnes pehmeää. Lisää suolaa, nyrkillinen laadukasta voita ja muussaa. 

Jauhelihakastike: 
Pienistä loput ainekset ja kuullota voissa suhteellisen miedolla lämmöllä kattilassa. Ota vähintään 30min. huoneenlämpöön totutellut jauheliha, ruskista se pannulla ja siirrä kattilaan, lisää tomaattimehua, mausta ja keitä kasaan. 
Ripottele oreganoa tarjottavan annoksen päälle. 


Huippua alkavaa viikkoa SINULLE! :)
- Tapsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti