8.1.2013

Virkistävä juoma aamuun

Moni tykkää juoda aamulla kupin tai kaksi kahvia tyhjään mahaan. Itse juon mieluummin litran vettä, jonka jälkeen syön vielä aamiaisen - edellämainittujen tyylisuuntien mukanaan tuomissa tuntemuksissa on mielestäni eroa kuin yöllä ja päivällä - tosin meitähän on moneen junaan (ja osa menee viä bussillakin). 
Ensinnäkin tykkään että kehollani on polttoainetta käytettävissä yön paaston jälkeen. 
Toisekseen pelkkä kahvi toimii kehoa happamoivana, kun taas (alakuvan) alkalisoivaksi tuunattu vesi emäksöi kehoa ja sitä kautta tukee kehoa toimimaan normaalimmin, (kehon pH -tasapaino).

Virkistävä juoma: 
- 1l vettä (mieluiten lähde- tai kookosvettä) 
- 0,5 - 1 sitruunan mehu 
- 1tl laadukasta suolaa 
- 2tl Puhdistamon MSM+C+Molybdeeni -jauhetta 
- 2rkl Chlorella -jauhetta

Sekoita ainekset kannuun tai mieleiseesi astiaan..
..juo ja mene katosta läpi! :) 

Kyllä alkaa paperihommatkin maistumaan näin aamuisella kun on kroppa yhteistyökyinen! 

6 kommenttia:

  1. Hmm, tuo kahvin vaikutus happo-emästasapainoon olikin mielenkiintoinen tieto! Olen tässä yrittänyt taistella aamukahvin lumoa vastaan. Viime viikolla meni muutama päivä ja nyt taas tänään. Kamalaa on ;)

    VastaaPoista
  2. Eihän noilla pH -asioilla kannata itseään stressata, mutta on hyvä aina välillä vähän miettiä että mikä se oman ravinnon tuoma kokonaiskuva on, itsellä on kyllä myös (apteekeista saatavilla olevia) liuskoja, joihin aina sillointällöin kusasemalla selviää että missä suurinpiirtein mennään. Kahvia juodessakin kannattaa muistaa laatu, itselle se on aika helppoa kun ei sitä tule kauheesti juotua. Indonesian Balilta kahviplantaasilta viimetalvena ostetut pavut loppui vasta syksyllä ja sen jälkeen olen käynyt ostamassa tampereen paahtimolta neljää eri papua testiin, kaikki on kyllä hyviä :)

    VastaaPoista
  3. ihanaa kun sulla blogi.. Jee! Meen ihan samoilla linjoilla sun kaa! T.sini

    VastaaPoista
  4. Voisitko adoptoida mut :D ihana blogi!

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos <3
    "Never say never!" :D

    VastaaPoista