Ainekset:
- Pihvinaudan paistia 300g
Possun ulkofilettä 500g
- Häränhäntää
- Juureksia
- Sipulia
- Valkosipulia
- Mausteet (oman maun mukaan)
Valmistus:
Teroita veitsi!
- Ota lihat huoneenlämpöön väh. 30min ennen paistoa.
- Paloittele lihat mieluisan kokoisiksi paloiksi.
- Kuori, huuhtele ja pilko juurekset mieluisan kokoisiksi paloiksi.
- Ruskista lihoista jokainen pinta pikaisesti kuumalla pannulla voissa.
- Voit käyttää myös valkosipulin ja juurekset pannulla pikaisesti.
- Laita kaikki ainekset pataan, lisää vesi (tai muu mieleisesi liemi) ja mausta.
- Anna padan olla uunissa 150°C useampi tunti.
- Tarjoile puolukoiden ja persiljan kanssa!
Rinnat esiin, kevät tulee nyt!
:)
:)
- Tapsa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti