6.4.2013

Lihapata vol. 97

Ainekset: 
- Pihvinaudan paistia 300g 
Possun ulkofilettä 500g 
- Häränhäntää 
- Juureksia 
- Sipulia 
- Valkosipulia 
- Mausteet (oman maun mukaan)

Valmistus: 
Teroita veitsi!  
 - Ota lihat huoneenlämpöön väh. 30min ennen paistoa. 
 - Paloittele lihat mieluisan kokoisiksi paloiksi. 
  - Kuori, huuhtele ja pilko juurekset mieluisan kokoisiksi paloiksi. 
- Ruskista lihoista jokainen pinta pikaisesti kuumalla pannulla voissa. 
- Voit käyttää myös valkosipulin ja juurekset pannulla pikaisesti. 
- Laita kaikki ainekset pataan, lisää vesi (tai muu mieleisesi liemi) ja mausta. 
- Anna padan olla uunissa 150°C useampi tunti. 
- Tarjoile puolukoiden ja persiljan kanssa! 


Rinnat esiin, kevät tulee nyt!
:)

- Tapsa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti