13.3.2013

Lohimedaljonki & muusi

Ainekset: 
- Lohimedaljonki 
- Bataatti 
- Parsakaali 
- 0,5 Punttia persiljaa 
- Voita 
- Oliiviöljyä 
- 0,5 Sitruuna
- Mausteet (suola, chili, musta- & sitruunapippuri) 

Valmistus: 
Muusi: 
Pienistä kaali ja bataatti pieniksi kuutioiksi ja laita lävikköön höyrystymään kiehuvan veden päälle. Kun bataatti on sopivan pehmeää niin kaada höyrytetyt ainekset sopivaan astiaan, lisää sopivasti voita, persiljaa ja mausteita, kaiva muusinuija kaapista ja muusaa mieluisaksi. 
Kala: 
Mausta kala molemmin puolin, purista hieman sitruunasta mehua jo tässä vaiheessa. Lämmitä pannu 4/6 lämmöllä, lisää pannulle voita ja hieman oliiviöljyä. Paista kalaa muutama minuutti molemmin puolin. Medaljongin keskusta on hyvä jättää meheväksi, älä siis paista kalaa kovalla lämmöllä tai liian pitkään.


:)
-Tapsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti