27.3.2013

Kananfilé feat. chilipesto

Ainekset: 
- Kanaa 
- Fetajuustoa 
-2 Tomaattia 
- 1 Kurkku 
- Jäävuorisalaattia 
- 1 Puntti basilikaa 
- Valko- & punasipulia 
- Chiliä 
- Oliiviöljyä 
- 1 Sitruuna 
- Mausteita

Valmistus:
Kanat: Ota fileet huoneenlämpöön ja pyörittele mieleisissäsi mausteissa (suola, pippurit, curry, kurkuma, chili..) 
Pesto: Hienonna valkosipuli, basilika ja chili - siirrä kulhoon, purista sitruunasta mehut päälle, lisää oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. 
Salaatti: Pienennä salaatti, tomaatit, kurkku & punasipulit, laita kulhoon, sekoita ja lisää mustapippuria ja hieman suolaa. 

Paista kanat kuumalla pannulla voissa sopivan värisiksi molemmin puolin. 


Bon appétit! 
:) 

- Tapsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti