15.1.2013

"6 step"

 Aamu alkoi tuttuun tyyliin kunnon aamiaisella: 

Munakas; 4 munaa, 100g kalkkunaa, 1 tomaatti ja 1/3 paprika. Itse maustan paistetut munat aina vain laadukkaalla suolalla ja valkopippurilla. Kylkeen puoli punttia persiljaa, kunnon siivu laadukasta juustoa ja 40 Spirulina puristetta..
 ..näillä menis mies vaikka suoraan katon läpi.. 
..itse tosin lähdin tällä kertaa bodaustieteiden maisterin a.k.a Lassen kanssa pk -lenkille Kaupin poluille. Tästä on tullut viimeaikoina tapa, joka toimii meille molemmille lujaa treenaavalle palauttavana harjoitteena ja ainakin itselle myös terapeuttisena hetkenä päivässä, koska Lassen kanssa vaihdetaan hurjat määrät tietoa niin treenaamisesta kuin ravinnostakin. Kundilaiffia parhaimmillaan! :) 


Meidän boxissa on aina tiistaisin voimistelutunti ja oon tykännyt tosi paljon niistä. Tänään osallistuin ensimmäistä kertaa harmillisen pitkään (n. 4vkoa) kestäneen tauon jälkeen  ja taas oli TOSI hauskaa. Tunneilla tehdään kaikkea kivaa ja haastavaa kehonpainoa vastaan. Ensin otetaan aina kunnon lämmöt alle ja sitten tehdään perustekniikoita; kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisonta & -kävelyharjoitteita ymsyms ja lopuksi monesti sitten vähän (okei, itselle erittäin paljon) haastavempia juttuja, kuten käyntejä yhden käden käsilläseisonnassa jne. Tänään oli lopuksi sitten vielä perus b-boy -liike, eli "6 step"
Meikäkin lähti melkein lentoon! :) 


Joka päivä kannattaa leikkiä! :)
- Tapsa




PS. 

Kehonkoostumusmittaus Varalan testaus- ja kuntotutkimusasemalla, 
ensiviikon torstaina (17.1.2013) klo 9.00. 

Kehonkoostumusmittaus on erittäin hyvä työkalu oman fyysisen koostumuksen selvittämiseen ja myös harjoitteluohjelman laatimisen avustamiseksi. Itse Personal Trainerina toivon että jokainen asiakkaani käy yhteistyön aluksi kyseisessä testissä, jotta saadaan dataa paperille että mikä on ollut tilanne lähtötilanteessa. Testi näyttää erittäin laajasti kehosi koostumuksen, mahdolliset lihas-epätasapainot jne. Nämä ovat monissa tapauksissa erittäin hyödyllisiä tietoja harjoitusohjelmaa suunniteltaessa. Testattavana on myös hyvä käydä sykleittäin, esimerkiksi 3-6kk:n välein, jotta nähdään että minkälaisia tuloksia on saavutettu nodatetuilla treeni- ja ruokavaliotottumuksilla. 

Mukaan mahtuu enään 2 nopeiten minulle ilmoittautunutta henkilöä (ilmoittautumiset tapsantapsa at gmail.com). 

TesKun suorittaman kehonkoostumusmittauksen hinta on normaalisti 25€/ hlö, mutta me saamme ryhmäalennuksen, jolloin hinta on 20€/ hlö.
Maksamme käteisellä ja mieluiten tasarahalla! 

- Tapsa :)

2 kommenttia:

  1. Syöt aina mun kokonaan? Mä oon ollut nyt hurja ja meinaan alkaa tekemään samoin ;) Tuntuu niin tyhmältä heittää keltuaiset meneen tai syöttää koirille, kun kaikki hyvä on siellä. Toki rasvakin juu, mutta miettii sitä kokonaisuutta sitten.

    VastaaPoista
  2. Munat on erittäin terveellisiä! :)

    VastaaPoista