10.1.2013

Kanaa kookoskastikkeessa

Ainekset: 

- Paketillinen kanan fileesuikaletta (marinoimatonta)
- 1 iso sipuli 
- puolikas punainen paprika 
- 2 tomaattia 
- 3 valkosipulin kynttä 
- 1 tuore chili (lajike maun mukaan) 
- 1 lime 
- persiljaa tai korianteria
- 1rkl kookosöljyä 
- musta pippuria 
- valkopippuria 
- currya 
- suolaa 


Valmistus: 
Leikkaa paprika, tomaatti, sipulit ja chili. Laita kasvikset kookosrasvan kanssa pannulle, kypsennä miedolla lämmöllä kunnes tomaatit ovat velttoja, siirrä sivuun odottamaan. Nosta lämpöä ja paista kanat, mausta. Tuo lämpöä taas pienemmälle, lisää nyt kasvikset takaisin ja lisää myös kookosmaito. Tarjoile syvästä lautasesta, lisää päälle esim. persiljaa tai korianteria ja viimeisenä puserra vielä limen mehua.. 
.. NAUTI! :) 


PS.  
Kehonkoostumusmittaus Varalan testaus- ja kuntotutkimusasemalla, 
ensiviikon torstaina (17.1.2013) klo 9.00. 

Kehonkoostumusmittaus on erittäin hyvä työkalu oman fyysisen koostumuksen selvittämiseen ja myös harjoitteluohjelman laatimisen avustamiseksi. Itse Personal Trainerina toivon että jokainen asiakkaani käy yhteistyön aluksi kyseisessä testissä, jotta saadaan dataa paperille että mikä on ollut tilanne lähtötilanteessa. Testi näyttää erittäin laajasti kehosi koostumuksen, mahdolliset lihas-epätasapainot jne. Nämä ovat monissa tapauksissa erittäin hyödyllisiä tietoja harjoitusohjelmaa suunniteltaessa. Testattavana on myös hyvä käydä sykleittäin, esimerkiksi 3-6kk:n välein, jotta nähdään että minkälaisia tuloksia on saavutettu nodatetuilla treeni- ja ruokavaliotottumuksilla. 

Mukaan mahtuu vielä 5 nopeiten minulle ilmoittautunutta henkilöä (ilmoittautumiset tapsantapsa at gmail.com). 

TesKun suorittaman kehonkoostumusmittauksen hinta on normaalisti 25€/ hlö, mutta me saamme ryhmäalennuksen, jolloin hinta on 20€/ hlö.
Maksamme käteisellä ja mieluiten tasarahalla! 

- Tapsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti