13.1.2013

CrossFit "Winter War 2013" -karsintalajit

Terrrrrvehdys :)  

Pe & la oli koulussa aiheena 'Liikkujan ravitsemus' ja molempina päivinä tiukkaa teoriaa tuli 8h. Osittain tämän vuoksi en ole ehtinyt treenaamaan pariin päivään lainkaan, joten tänään pääsin sitten rääkkäämään kroppaa oikein rajusti. Päivän treeninä toimi "CrossFit Winter War 2013" (a.k.a CrossFit SM 2013) -karsintalajit. Treeni kulki todella hyvin ja taas oli mahtavaa huomata että treeni tuottaa tulosta (peeärrät paukkui taas :) , pikkuhiljaa alkaa löytymään itselle se optimaalinen suhde treenin & levon välillä. 

Keli oli erittäin otollinen kävellä (2,5km) salille, siinä samalla sain kivasti jo pitkään vaivanneen pohjelihaksen lämpimäksi päivän koitokseen. Boxiin päästyäni aistittavissa oli taas todellisen urheilujuhlan tuntua; kaikkensa antavia urheilijoita, paljon hikeä, tsemppausta 'yleisöltä' ja erityisesti CrossFitissa läsnä oleva urheilijoiden välinen tsemppaus toistensa kesken!
Omat tulokset tänään: 
WOD 1 
= 37 
WOD 2 
= 147 
WOD 3 
= 42 

Olen koko treeniin erittäin tyytyväinen, mutta erityisesti ensimmäiseen ja kolmanteen lajiin; ensimmäisessä tein 7 voimatyöntöä 70Kg:lla, edellinen ennätys taisi olla pari toistoa ja kolmannessa lajissa tein 42 toistoa, vaikka ennen treeniä ajattelin olevani tyytyväinen n. 20:een toistoon, sillä T2B -liikettä en ollut ennen tehnyt lainkaan, eikä leuat edes kippaamalla ole vahvimpia liikkeitäni. On erittäin kiva huomata että olen tänään parempi kuin eilen ja vielä kivempaa on tietää että huomenna voin olla parempi kuin tänään. 

Viimeisessä lajissa oli tohinaa sen verran että magnesium-sanko lensi heti kättelyssä pitkin poikin lattiaa, Juki a.k.a joka-äipän-unelmavävy tarttui heti innokkaana imuriin ja hoiti homman kotiin. 


"Lepää - ravitse ja haasta itsesi henkisesti ja fyysisesti - KEHITY!"
- Tapsa
:)



PS. 

Kehonkoostumusmittaus Varalan testaus- ja kuntotutkimusasemalla, 
ensiviikon torstaina (17.1.2013) klo 9.00. 

Kehonkoostumusmittaus on erittäin hyvä työkalu oman fyysisen koostumuksen selvittämiseen ja myös harjoitteluohjelman laatimisen avustamiseksi. Itse Personal Trainerina toivon että jokainen asiakkaani käy yhteistyön aluksi kyseisessä testissä, jotta saadaan dataa paperille että mikä on ollut tilanne lähtötilanteessa. Testi näyttää erittäin laajasti kehosi koostumuksen, mahdolliset lihas-epätasapainot jne. Nämä ovat monissa tapauksissa erittäin hyödyllisiä tietoja harjoitusohjelmaa suunniteltaessa. Testattavana on myös hyvä käydä sykleittäin, esimerkiksi 3-6kk:n välein, jotta nähdään että minkälaisia tuloksia on saavutettu nodatetuilla treeni- ja ruokavaliotottumuksilla. 

Mukaan mahtuu enään 4 nopeiten minulle ilmoittautunutta henkilöä (ilmoittautumiset tapsantapsa at gmail.com). 

TesKun suorittaman kehonkoostumusmittauksen hinta on normaalisti 25€/ hlö, mutta me saamme ryhmäalennuksen, jolloin hinta on 20€/ hlö.
Maksamme käteisellä ja mieluiten tasarahalla! 

- Tapsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti