16.1.2013

Minkä tekosyyn vuoksi jätit treenaamatta tänään?

Oletko joskus päättänyt tehdä jotain "sitten kun"

Monet meistä kamppailevat tuon monesti niin tyhjän lupauksen kanssa. Vai väitätkö kenties ettet ole itse sanonut tai kuullut jonkun läheisesi sanovan esim. jotakin seuraavista: 
- "lopetan tupakanpolton sitten kun.." 
- "vaihdan mieluisampaan työpaikkaan sitten kun.. "
- "etsin antoisamman parisuhteen sitten kun.."
- "alan syömään terveellisesti sitten kun.." 
- "alan treenaamaan sitten kun.." 
HERÄÄ! 
Ei ole mitään "sitten kun", tämä hetki tässä ja nyt on ainoa mitä meillä on, mennyt on mennyttä, tulevaisuus tulee sitten joskus, jos hyvin käy ja silloin kun se tulee niin silloinkin on "nyt"

Jos haluat muuttaa jotakin, niin ota ensimmäinen pieni askel muutokseen heti, NYT! Koko tavoitetta ei tarvitse, eikä voikaan saavuttaa kerralla (ja jos voi, niin tavoite on luultavasti ollut liian pieni ;) 

Helppoa muutoksesta (ainakin meille hyvinvointivaltiossa asuville ;) tekee se että kaikki langat ovat omissa käsissämme! Sanon tämän nyt vielä uudestaan, niin että varmasti ymmärrät; jos haluat muutosta, niin ala työstämään sitä, sillä SINÄ olet vastuussa sen toteutumisesta! 

Jos viimeaikoina olet miettinyt että "aloitan treenaamisen sitten kun 'joku huono tekosyy tässä'..", niin katso tämä video ja mieti asettamaasi tekosyytä uudemman kerran, todella mieti sitä! Jos se on tasoa "en mä voi, kun en tiä mun mun tarvis tehä lenkkipolulla, tai salilla, tai keittiössä.." niin ota yhteys vaikka minuun! Sopivaa korvausta vastaan annan sinulle avaimet terveellisempään huomiseen! Kaikkeen löytyy ratkaisu, vai mitä olet mieltä videon henkilöiden asenteesta? 
Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi!


Videosta aasinsiltana vielä hieman toiseen asiaan, asiaan johon olen viimeaikoina alkanut kiinnittää kasvavassa määrin huomiota; nimittäin kiitollisuudesta (myös ystäväni Hanna mainitsi aiheesta blogissaan muutama päivä sitten). 

Muista olla kiitollinen! 
Myös antamalla hyvää eteenpäin se ei vie sinulta mitään pois, itseasiassa päinvastoin, se  tuo monesti jotain hyvää takaisin :) 

Tänään olen ollut kiitollinen mm.: 
- lämpimästä kodista 
- hyvästä aamupalasta 
- kunnan työntekijöille, kun jeesasivat työntämällä minun autoa (sitä kesärenkailla varustettua etuvetoista) etten saanut 100€ siirtomaksua 
- isän avusta 
- mahdollisuudesta ottaa lyhyet päiväunet 
- mukavasta lenkistä, mukavassa seurassa, raikkaassa säässä, kaupin kivoissa maastoissa  
- kämppiksen tekemästä huikeasta tomaattikeitosta 


PS. 
Jos haluat kehonkoostumusmittaukseen, niin huomenna aamulla klo 9.00 ollaan menossa TesKuun (Varalan urheiluopistolle) mittaukseen, hinta 20€/ hlö käteisellä. Lisätiedot tapsa_jarvinen ät yahoo.com. 2 paikkaa vielä avoinna. 




- Tapsa 
:) 

2 kommenttia: