Ainekset:
- 250g (ruodotonta) lohta/ hlö
- sitruunaa
- punasipulia
- valkosipulia
- tilliä
- persiljaa
- porkkanaa
- appelsiinia
- jalapenoa
- extra neitsyt oliiviöljyä
- sitruunapippuria
- suolaa
Laita lohi vuokaan, purista sitruunasta mehua päälle, ripottele suolaa ja sitruunapippuria reippaasti, lisää leikatut ja öljyssä pyöräytetyt sipulit ja tilli päälle. Laita lohi 200C° uuniin (kiloinen filé valmistui n. 20:ssä minuutissa).
Lohen ollessa uunissa valmista salaatti:
Raasta porkkanat, lisää sekaan pilkottu appelsiini ja hienonnettu persilja, kaada sekaan tujaus oliiviöljyä ja purista sitruunasta mehua, lisää myös hieman suolaa ja mustapippuria.
Tarjoile jalapenojen kanssa.
Kalaa syömällä pidät pyrstösi vikkelänä! :)
- Tapsa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti