9.1.2013

Hyvä, täyteläinen päivä

Kiitos kaikille teille jotka olette antaneet palautetta, mahtavaa, en olisi uskonut että teitä on (jo) niin monta! 
Kaikki käyttämäni yrtit/ superfoodit eivät välttämättä ole kaikille lukijoille yhtä tuttuja, joten alan ottamaan asian huomioon tulevissa postauksissani. 

 Tänään on ollut hyvä päivä. Olen saanut paljon juttuja tehtyä; käynyt aamulla PK -lenkillä, tehnyt ja lähettänyt lopputyöstä raporttia kouluun, treenannut, käynyt Kaisa Jaakkolan 'Hormonitasapaino' -luentosarjan Tampereen luennolla ja halaillut hyviä tyyppejä! :)  


Treenipyhätössä tänään:
Lämmöt:  
2 Kierrosta 
10 x Boxihyppy (60cm) 
10 x Punnerrus 
200m Soutu 

Burgener warm up 
1 x kepillä 
1 x tangolla (20Kg) 
Voima/ tekniikka:
Tempausta 3 korkeudelta (taskuista, polven päältä & lattialta) 
30Kg, 40Kg, 45Kg, 45Kg, 47,5Kg 


Sitten pikakyytiä kotiin, juoksu suihkun alta, kookosrasva-heraproteiini-pähkinä-mössö, kalkkunaleikkeet ja puolikas kurkku napaan ja nokka kohti Tampereen pääkirjastoa jossa taisin saada toiseksi viimeisen jakkaran muutoin täydestä 200 hlön luentosalista.  
Luennon aiheena oli siis 'hormonitasapaino' ja osallistujamäärästä oli aistittavissa että ihmisiä kiinnostaa aihe. Itse on tullut perehdyttyä aiheeseen aika paljonkin (myös Kaisan kirjoituksista), mutta kyllä siellä taas uutta asiaakin tuli ja kertaus on aina opintojen äiti. Omasta mielestäni erittäin hyvä luento, Kaisalla on vankka tieto ja hyvä, selkeä esitystapa! Jos sinulla on mahdollisuus mennä käymään tulevilla luennoilla (linkki kiertueen kaupunkeihin ja päivämääriin ylempänä tässä kirjoituksessa) niin mene ihmeessä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti