9.1.2013

"Fight Gone Bad" & Kehonkoostumusmittaus

Päivä starttaa erinomaisesti kun juo alle edellisestä postauksestani tutun juoman ja syö päälle vielä kunnon munakkaan: 
 
- puolikas paprika 
- vajaa 100g kalkkunaa 
- 3 munaa 
- persiljaa 
- suolaa 
- valkopippuria 

Rock on!


Kesken paperihommien lähdinkin aiottua aiemmin treenaamaan ja tästä johtuen lounaskuviot menivät sen verran sekaisin että jouduin keksimään pikaisesti jotakin suht järkevää suuhunpantavaa..
.. apuun riensivät: 
- 3rkl kookosöljyä 
- 1 banaani 
- 1rkl macaa 
- 1rkl ashwagandha
- 1tl astragalusta 
- kourallinen pähkinöitä
- 1 kipollinen heraproteiinia 
- 0,5tl kurkumaa 
- mustapippuria 
- kardemummaa 
- suolaa 

Rumakin ruoka toimii! :)

Alkulämmöt sain kivasti kävelemällä reippaasti n. 2,5km kotoa boxiin (CrossFit -salien kutsumanimi).
Maisemat on kohdillaan tähän aikaan vuodesta :) 
ZEN..


Salille päästyä kropan valtasi perinteinen WOD -jännitys, sillä jo etukäteen tiesin että tänään on jälleen erittäin hirveä treeni tiedossa. "Fight Gone Bad" on treeni jota en itse ollut aiemmin tehnyt. 
Treeni koostuu 5 eri liikkeestä, jota kutakin tehdään mahdollisimman monta toistoa 1min aikana, jonka jälkeen siirrytään suoraan ilman taukoa seuraavaan liikkeeseen. Näitä 5 liikettä sisällään pitäviä eriä on 5 kappaletta, ja kunkin erän välissä on 1min mittainen tauko. Treenin kesto on siis 25min + 1min tauot erien väleissä.

Ensimmäisen erän jälkeen skaalasin 60cm boxihypyt -> 50cm boxiin. 
Tulokset lasketaan juoksevasti, eli jos minuutin aikana heitin 22kertaa palloa, niin seuraavan liikkeen ensimmäinen toisto oli 23 toisto jne. Yläkuvassa tekemäni toistomäärät/ erä ja sitten koko treenin yhteenlasketut toistot, joita tuli siis yhteensä 431 kpl. 
Pardon my French - mutta jumalauta kun se treenin aikainen "oksennus-tulee-aivan-justiinsa" -olo muuttuu treenin jälkeiseksi hyvänolon tunteeksi, niin aina tulee yhtä huikea fiilis siitä että on suoriutunut moisesta rääkistä - I love CrossFit!


Kehonkoostumusmittaus Varalan testaus- ja kuntotutkimusasemalla, 
ensiviikon torstaina (17.1.2013) klo 9.00. 

Kehonkoostumusmittaus on erittäin hyvä työkalu oman fyysisen koostumuksen selvittämiseen ja myös harjoitteluohjelman laatimisen avustamiseksi. Itse Personal Trainerina toivon että jokainen asiakkaani käy yhteistyön aluksi kyseisessä testissä, jotta saadaan dataa paperille että mikä on ollut tilanne lähtötilanteessa. Testi näyttää erittäin laajasti kehosi koostumuksen, mahdolliset lihas-epätasapainot jne. Nämä ovat monissa tapauksissa erittäin hyödyllisiä tietoja harjoitusohjelmaa suunniteltaessa. Testattavana on myös hyvä käydä sykleittäin, esimerkiksi 3-6kk:n välein, jotta nähdään että minkälaisia tuloksia on saavutettu nodatetuilla treeni- ja ruokavaliotottumuksilla. 

Mukaan mahtuu vielä 6 nopeiten minulle ilmoittautunutta henkilöä (ilmoittautumiset tapsantapsa at gmail.com). 

TesKun suorittaman kehonkoostumusmittauksen hinta on normaalisti 25€/ hlö, mutta me saamme ryhmäalennuksen, jolloin hinta on 20€/ hlö.
Maksamme käteisellä ja mieluiten tasarahalla! 

- Tapsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti